dinsdag 22 april 2014

Hoe lees ik je handtas?

Het orakel van de nieuwe tijd Darla Davina "Nurse Purse" leest je handtas zoals een kaartlegster dat zou doen!
 Ze geeft je op een lyrisch discrete wijze een korte maar accurate duiding van het moment en dat wat jou aanbelangt. Aan de hand van "la saccoshe" en drie items die je eruit mag halen vormt zich jouw persoonlijk verhaal en worden Fashion & Freud hier op verrassende en wonderbaarlijke manier bij elkaar gebracht! 
Dames met handtas, maar ook heren met een tas zijn van harte welkom!

http://clownszg.wix.com/darladavina

Werkwijze.

Als ik een handtas "lees" doe ik dat altijd op verschillende niveaus. Deze zijn uiteraard niet strikt afgebakend, maar lopen vloeiend door elkaar. 

1.) De Buitenkant van je handtas.
"Ik zie bijvoorbeeld een eerder kleine handtas van soepel lichtgroen lederachtig materiaal met knipsluiting. De tas is goed gevuld en er is sprake van lichte slijtagesporen aan de onderkant. Ze heeft een smalle draagriem en een kleine zijrits."

2.) Verdere analyse. 
aan de hand van het materiaal, de kleur, de draagwijze, sluiting, diepte, breedte,...kunnen we verder een aantal zaken afleiden/duiden. Dit gebeurt in overleg met de taseigenares, zij weet tenslotte als enige waarom ze precies "die" sleutelhanger aan haar tas heeft hangen.

3.) Sfeerindrukken associaties
Een tas kan een weemoedigheid uitstralen, een avontuurlijkheid of een speelsheid. Een soepele leren tas kreeg de vorm van een golfslag. Dat is een mooi beeld, daar kunnen we wel wat mee. Een andere, hele volle tas had bijvoorbeeld een heleboel riempjes eromheen, en ik kreeg een beeld van vastzitten en ergens uit willen breken. 
  
4.) Drie spullen uit je handtas.
Vervolgens mag je drie spullen uit je tas nemen. Deze spullen vertellen iets over jezelf, maar het gaat ook over wat je er niet uithaalt, hoe je ze eruit haalt en hoe je ze plaatst ten opzichte van elkaar.

Een hantaslezing van Darla Davina is gewoon fanTAStisch!





Full-Obtion handtasleessessie individueel.

Bij een individuele tasleessessie krijg je een uurlang een zeer nauwkeurige analyse van je handtas en inhoud. Je mag dan de tas volledig omdraaien en leegschudden. De spullen blijven liggen zoals ze terecht komen.Vervolgens wordt alles laag voor laag gelezen en geduid. Indien je een specifieke vraag hebt kan hierrond gewerkt worden. Je krijgt persoonlijke tips hoe je je als persoon verder kunt ontwikkelen en verrijken. Leuk & leerrijk! Eventueel kan deze sessie worden gefilmd.

Je kunt een tasleessessie cadeau doen via de
one and only :
Darla Davina "nurse purse" handtasleescadeaubon!!!



"Na een handtaslezing zit het weer allemaal "in de saccoche!"
Darla Davina